Известие

Collapse
No announcement yet.

GTV/SPIDER тампони, носачи, окачване..

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Тц, най-вероятно е шарнира на носача
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Задни шарнири?

Здравейте колеги, някой може ли да ме наосчи към вносител който предлага шарнирите на задни горни носачи при нашите каляски? Намрих в и-бей но цената от 70+ евро за шарнирче ми се вижда прекалена
      Ясно е, че е възможен рецикаж...но не ми се ще

Comment

Kolega za gtv 2.0 v6 turbo stavat li tez ot 68 paunda imash li nqkakva predstava

Comment

Да се похваля, и аз съм с нови втулки на окачването отзад. Всъщност и с нови предни носачи и още куп неща. Почистих си и фаровете и съм много доволен от резултата. Колата направо стана като тухла и фаровете светят перфектно. Зачудих се дали да си сложа и спортното окачване, но го оставих за пролетта, че с тези солища зимата, не ми се ще да го съсипвам. Всъщност ремонта на задното окачване излезе смешни пари. Колко ще издържи това е друг въпрос. Мислех да приложа и линк със снимки, от фиат форума, на заигравката, но се притеснявам да не наруша правилата на форума.

Comment

Първоначално публикувано от VET Покажи съобщение
            Да се похваля, и аз съм с нови втулки на окачването отзад. Всъщност и с нови предни носачи и още куп неща. Почистих си и фаровете и съм много доволен от резултата. Колата направо стана като тухла и фаровете светят перфектно. Зачудих се дали да си сложа и спортното окачване, но го оставих за пролетта, че с тези солища зимата, не ми се ще да го съсипвам. Всъщност ремонта на задното окачване излезе смешни пари. Колко ще издържи това е друг въпрос. Мислех да приложа и линк със снимки, от фиат форума, на заигравката, но се притеснявам да не наруша правилата на форума.
            Ama дай да я видим бе Стоиле надявам се за пореден път се убеждаваш, че ГТВ-то е много по добро като поведение от Фият Купе
            Last edited by _power_; d.m.y г., 23:51.

Comment

Първоначално публикувано от VET Покажи съобщение
              Разкажи как почисти фаровете ,разглабя ли ги или почисти лупите през отворите за крушките? Моите са пълна скръб...
              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
              Fiat Bravo II 1.4 90hp
              sigpic
              Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                Разкажи как почисти фаровете ,разглабя ли ги или почисти лупите през отворите за крушките? Моите са пълна скръб...
                http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...5&postcount=10

Самоче нека да не цапаме тази тема с постове за фаровете. Има си отделна тема тук:

http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29702
                Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
                  http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...5&postcount=10

Самоче нека да не цапаме тази тема с постове за фаровете. Има си отделна тема тук:

http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29702
                  Чел съм всичко в този под форум ,просто твоята процедура ми се вижда малко рискована в моите ръце... Та питах колегата дали е чистил фаровете без да ги разглабя на съставните им части? Нека ме изтрият ,no problemo
                  Fiat Bravo II 1.4 90hp
                  sigpic
                  Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Working...
                  X